Thursday, March 18, 2010

DaLAm KeLAS MuSIC manAGemenT

  • hehehe..
  • aku dlm kelas nie..
  • huhu...
  • saje bosan2..
  • sambil2 dgr Pn. Pang bg lecture,
  • aku tulis la smthing kat sni..
  • hehehe...
  • arini blajo pasal brand..
  • hahaha..
  • klakar btol..
  • mcm2 brand ade kat dunia nie..
  • hahaha..
  • coca-cola 2 bagi org afrika bermaksud mangkuk tandas..
  • mangkuk tandas???
  • eee..
  • hahaha...
  • dengan gaya percakapan dan gaya olah tubuh dan gerak badan Pn Pang mmg best..
  • die sampaikan lecure dengan penuh ramah..
  • hehehe..
  • kiut sgt3..
  • huhu..
  • ha, lupe nk bgtau..
  • td aku dpt CD free..
  • yahoo..
  • CD SALEEM beb..
  • demi cinta..
  • hahaha...
  • da lame da aku mntak kat ubin (anak saleem)
  • baru arini dpt..
  • 2 pn sbb smlm aku nmpak die kuar ngan bapak die..
  • hahaha..
  • yahoo..
  • pape hal pn..
  • best gilak!!
  • hehe..
  • pasni aku akan cuba dptkan lebih bnyak CD free..
  • yahoo..
  • bkn ape, nk dptkan bnyak link..
  • haha..
  • snang sket nk kje..
  • huhu...




Monday, March 15, 2010

ReTAk SEkepING hATi

  • pencarian aku slama nie berakhir jugak hari ni..
  • harapan aku terhadap seorang gadis yg merupakan first love aku berkecai..
  • aku xdpt lupakan die smpai skang..
  • sejak akhir SPM smpai skang aku xbrhubung ngan die..
  • tp ari raya aritu die ade dtg umah..
  • mmg happy giler...
  • aku xleh lpe ble ttbe2 aku jd pakinson ble tlong amek gambar die ngan kawan2..
  • aarrghhh..
  • knape aku msih xdpt lupakan die??!!
  • pastu aku tros xbrhubung lagi...
  • akhirnya hari nie aku berjaya jugak jumpa FB die..
  • aku happy giler..
  • tp aku terpaksa berdepan ngan satu lagi suratan..
  • die da ade BF..
  • aarrgghh..
  • bertapa berkecainya aty aku!!
  • otak aku da mcm xbtol da..
  • aarrgghhh..
  • itu aku xkesah lagi..,
  • yg aku kesah kat satu gambar ni..
  • aduuhh..



  • aku xtau nk ckp ape lg..
  • tp percaya lah..
  • aku syg kau sampai bile2..
  • sumpah!!
  • aku sayang ko izzati!!
  • ko la dealova aku sampai bile2!!


Sunday, March 14, 2010

teRBAzirnYEr sATu laGI AHad!!

  • aduhhhh..
  • aku bangun lambat giler arini!!
  • ciss...,
  • apa yg aku dpt wat ble aku bgun pkul 5ptg???
  • hahhaha...
  • mkn ok la..
  • nk jln2??
  • assignment da la melambak..
  • aduuhh...
  • ahad yg mmbosankan..
  • kenapa la aku slalu sia-siakan masa??
  • nk gi kusus pengurusan jenazah pn xjadi..
  • eerrmm..
  • apa la nk jd..
  • aduhh...
  • sebut pasal tdo, hahaa,,..
  • tringat aku kat zx yg ske tdo kat laman mozart..
  • asal aku jmpe die kat mozart, msti nk tdo...
  • peeerrgghhh..
  • hahahaa..
  • terbaek la zx!!



beSTFRiend jUGa SAIngaN..

  • dalam part 2 nie, vocal student laki da brtambah sorg..
  • pomppuan pn tambah lagi sorg..
  • so skang laki da de 2 org..
  • so aku mmg rase sgt happy sbb de geng vokal..
  • hehehe
  • tp, the prob is, yg tukar kepada vokal 2 ammar..
  • ammar bestfriend aku..
  • so skang aku ngan die mmg rapat..
  • tp sjak kbelakangan nie bile die da bnyak knal senior vokal,
  • die cam da kureng ngan aku..
  • aku xslahkan die..,
  • sbb senior mmg le bnyak mmbantu..
  • tp yg aku agak kecewa, ble die rahsiakan ssuatu kat aku..
  • mmg xleh slhkan die sbb pprtandingan karaoke 2 da ckup org..
  • tp xyah arh nk rahsia2..
  • aku pn xkesah la lau aku xmsuk..
  • haha..
  • pape jela..
  • tp ble ade ammar mmg aku rase best sbb ade gak org yg leh tman aku nyanyi lau aku de pape hal..
  • best3..
  • ammar ttap bestfriend aku..
  • harap dpt bnyak show same2 nnti!!
  • yahoo!!!





taHUN baRU,,,, TUgasaN BARu!!


  • tahun baru, azam baru..
  • smue baru..
  • tp sbgai mnusia biase, sifat ingin mencuba bende2 baru pastinye menebal..
  • mcm mule2 aku dapat offer utk jadi plakon dlm whoa! willlow!! the musical..
  • aku xpandai belakon dan menari..
  • tp pas aku da slesaikan keje nih., aku happy..
  • aku xsangka aku leh lakukan..
  • same la cam skang..
  • skang aku diberi cubaan baru dan tanggungjawab yg agak besar dan berat utk dpikul..
  • menjadi sekretariat fakulti muzik dengan memegang jawatan selaku exco perhubungan dalaman & luaran mmg agak menggerunkan..
  • tp aku akan try sehabis baek demi fakulti terchenta ini..
  • tp ini baru permulaan..
  • baru2 nie aku dberi pulak kpercayaan utk menjadi exco logistik bg voice recital utk sem depan..
  • harap dpt bereskan smue keje btol2..
  • bkn snang nk jage hati org n nk mmenuhi khendak org..
  • kdang2 ape yg kte wat 2 org xsuke..
  • tp kita kene tabah gak lalui smue slagi ia menjadi tanggungjawab kte..
  • semoga aku tabah n cekal!!

LamE giLEr xUpDAte!!



  • woooo....
  • aku da de kat sem 2 pn..
  • tggal bape mggu jerk nk abis sem 2 nih..
  • hahaha..
  • lame giler aku xupdate..
  • hehehe...
  • aku sibuk ngan musical theater Whoa! Willow!! akhir taon lpas..
  • 2 yg xsmpat nk update..
  • hehee...
  • pastu skang da msuk part 2, kje lak melambak..
  • aduhh...
  • pening tol aku...
  • hahaha...
  • smoge blog nih aktif smule..
  • yahoo!!!