Thursday, December 16, 2010

uPDatE For 15/12/10

okeyh.. 
arini hari paling full kot dlm mggu nie..
hahaha..
rse mmg pnat giler plus letih sngal2 (same je kot)
hahaha..
td bngun2  tdo,.,
mandi then kne gi meeting..
meeting spatutnye pkul 10 tp sampai pkul 10.30 sbb jemput syasya kat KTM seksyen 19...
al maklum la org dr KL..
hehehe..
then, dtg2... iqa ade sorg2 kat sne..
aku yg mmg cuak nk mampos n ade prasaan xnk dtg dr smalam trus brubah..
mane xnye..,
tgk iqa ok jerk..
aku cuak nk dtg sbb aku da lame xfollow up keje utk konsert nie..
aku da lame xdtg meeting...
tp aku xdtg sbb aku bz ngan xtvt len spt koir konvo n sbagainye..
tp bile tgk iqa ok, aku jd happy..
then kami berbincang2...,
trun nek pejabat..
gi balik bilik SMF..,
kami decide utk wat promotion pasal konsert 2 arini kat dlm induk..
target ktorg sah2 la dak2 asasi n staf2 uitm sdiri..
n kami letak flyers2 tu smue kat kete2 yg parking2...
hahha..
then kami gi kat org yg lalu lalang n bg flyers..
panas giler arini..
n pnat giler..
kami wat kje xbergaji pulak 2..
hahaha..
then kami yg dr pagi xmkn nie kelaparan la..
kami pn pegi la try satu kedai yg kami xpnah gi..
kami gi kedai indonesia..
waaa..
mmg giler mahal la kdai 2..
tp serius sdap n mngenyangkan..
kami smue makan ayam penyet..
sdap 2 mmg sdap sbb pedas giler!
ayam penyet 2 berharga RM10.90.(pakej skali ngan mineral kecik)
hahaa.. mahal tp sedap..
kami duduk bersila sbb mmg ade ruangan makan mcm jepun nye style..
hahhaa...
then, abes mkn kami gerak balik msuk uitm n gi chanselori utk jmpe MPP ktorg, Atul..,
kami pn naik atas tingkat 4..
first time dtg chanselori..
hahha...
gah giler tmpat 2..
kami pn amek mase 2 sbagai mase brehat stelah non-stop wat promotion..
hahaha... 
nie gambar kami yg sempat di capture oleh iqa
(credit to iqa)
hahaha.. kami kpenatan smpai ttdo.. hehehe..
best sejuk.. hehee..
then pas abes kat stu...,
kami gerak ke KTM 19 utk hantar syasya balik.. 
then gerak antar iqa..
then kami balik umah..
balik umah, rancang pastu nk kuar gi karoke..
tp aku ttdo~~
hehehe..
pnat okeyh..
then td aku kuar mkn ngan azmi..
kami gi funfair jap..
tp gi skadar tgk jerk..
sbb aku xde feel da nk men funfair..
hahaa..
2 je for today~~
huhuhu..

No comments:

Post a Comment