Monday, November 29, 2010

jaNGan KUtuK oRAng NyaNYi SUmbaNG

hermm..
kesian kat org2 yg ske kutuk2 org lain..
yelah.., pastikan awak tu hebat before nk kutuk org 2..
awak 2 bnyak sgt pngalaman ke?
awak nak gelak2 org awak da perfect ke?
nie baru suruh backup vokal pn da kelaut.. 
nak kutuk2 org.. hahaha..
moral of the story..,
jgn sesekali kutuk2 org..
if diorg salah, tegur utk kebaikan jerk.. 
jgn gelak2 blakang..
bahaye..
dunia nie bulat..
smue org akan buat salah..
just have fun..
n take care.. :))

4 comments:

  1. la..sape si lahanat yang kutuk my favorite artist aku nih..memang tak bertamadun la..mesto orang tu bajet dah experience giler kan..xpon sekadar suke mengkritik benda yang dia sendiri pon xmampu nk buat..huhu

    btw, singgah la ke my blog kalau free..hehe..

    ReplyDelete
  2. eh3.., bukan aku la yg dikutuk.. hahaha.. aku just pemerhati keadaan.. hahaha...
    ok., if aku free, aku dtg.. :))

    ReplyDelete
  3. hehehhe... sorie xsmpat komen bnyak.. nice entry actually..

    ReplyDelete