Thursday, November 25, 2010

kERANa PercAyAKAn "SiTi"

  • hoho.. 
  • bende yg aku nak 'hi-light' kan kat sni bkn lagu kerana percayakan siti dari exist 2..
  • tp yg aku nak bgtau kat sni, pasal perkataan 'percaya'..
  • percaya?? apa kne mngena perkataan nie ngan post nie??
  • hah, camnie..
  • bnyak bende baru yg aku blajar pasal percaya..,
  • apa yg kita percaya xsmestinya benar dan betul..
  • contoh dlm persahabatan..,
  • aku nie jenis pntingkan kawan.. 
  • aku suka berkawan..
  • bagi aku kwn la segala2nya..
  • bila aku da percayakan seseorg 2,
  • aku scare automatiknya xkn berkire ngan die..
  • tp aku sgt terperanjat bila kwn yg aku anggap 'kwn' dan aku percaya cter bkn2 psal aku kat org..
  • the things is, cter 2 xbenar sama sekali..
  • die jatuhkan maruah aku, maruah kwn2 aku..
  • selama nie aku xpnah brkire ngan die..,
  • aku ajak die makan kat tmpat yg die xpnah makan., bg die try pecal lele.,
  • sanggup bawak die pegi jmpe awek die kat Ampang..
  • camni balasan kat aku..
  • bkn je aku, kawan aku pn kne skali..
  • aku pelik manusia camni.., nmpak baik,
  • tp hati BUSUK!
  • nak kate ko xknal aku, sem lepas ko satu bilik ngan aku..
  • patutnye ko lebih paham aku..
  • prangai aku,.. 
  • nie x.. atleast cter kat aku..
  • bgtau aku.., xyah nak cter bkn2..
  • paling bodoh 2, aku leh baik ngan ko sbelum aku dpt tau
  • ko da la satu kelas aku, satu bilik aku..
  • ko patut lebih knal aku.. 
  • huh, xtau aku nak ckp ape..,
  • biar ko ngan idop ko..
  • aku xtau camner aku nak bersihkan nama aku..
  • aku just harap ko berubah la..
  • jgn wat bende bodoh nie..
  • aku tangggung malu, ko tanggung dosa..
  • fair kan..
  • aku xkn percaya ko lagi.. dan aku xkn rapat ngan ko!
  • ape yg ko wat kat aku da ckup teruk!
  • lantak ko la i***!!!
  • f**k U!

3 comments:

  1. oh..ingat ko tau perasaan dianaya rakan baik..eh! bekas rakan baik maksud aku..huhu..bukan apa, ingat tak lagi soklan yang ko taya kat aku time di cafe edu dlu?

    "kenapa nape ko duduk sorang2 kat sana?"

    "afiq, ko kena sisih ke? , dorang ni cakap ko yg menyisihkan diri..?"

    ingat x? harap sgt ko igt sb jawapan aku ada semuanya dalam entri ko ni..konsepnye la..ada yang tak sama..hehe..

    ReplyDelete
  2. *igt ko tak tau...(typo ayat 1st tu)

    ReplyDelete
  3. heerrmm... aku xigt.., tp aku fhm bila da kne btang idung sdiri..

    ReplyDelete