Friday, November 26, 2010

TuDUHan tAK beASAs!!






budak kampung!!!!!
Between You and ***** ******
***** ******10 November at 00:54 Report
budak kampung!!!!! 
ko terasa ke yg sy post ?????
herm, kalau terasa tu , bagus lar....
ko tak nak org lain tau kha???
herm.....
ko ada masalah ke???
eeee... sian ko kan ???
masalah ko tu, maslaah ko lar, bleh tak jangan libat kan sy...
ko nak cover apa nie sbnrnya???
kalau ko tak gay, ko tak buat smpai mcm nie kan....
SUMPAH!!!!! ko mmg tak ikhlas nak kawan dengan semua org..
saja nak cari PUBLISITI diri kan??
sedangkan kawan2 GAY sy pun tak lar mcm ko nie...
mmg betul lar dwrang ckp, kalau gay nie mmg kuat jeles...
open ur eyes lar boy...
please lar... nie dunia bukan ko je yg ada dalam dunie nie...
so sorry sbb sy ckp mcm ...
sbb, sy tak sangga smpai nak delete???
herm sian ko ....
g lar berehat kat mn2 rumah rehat.. tenang kan fikiran...

bagi aku nie tuduhan paling teruk yg aku dpt spanjang hidup aku..
1. ckp aku gay TANPA BUKTI
2. ckp aku xikhlas berkawan TANPA BUKTI
3. ckp aku cari publisiti dgn berkawan smue org

knape nak burukkan aku? aku xburukkan ko pn..
kalau aku nk burukkan ko, boleh je la.. sbb aku ade BUKTI..
jgn smpai ape yg ko tuduh aku nie kene kat ko.. 
aku xsuke gaduh2.. 
aku dpt msg nie aku sedih..,
the reason np aku delete ko, sbb ko tuduh aku bkn2 kat wall fb aku..
jd jgn salahkan aku sbb bende 2..
n xyah nak cter bkn2 kat org len pasal aku.. 
i'm tired of this!! huh.., 

5 comments:

  1. sabar je la..aku pon selalu gak dpt tuduhan mcm tuh..sebab orang suke judge kita based on our friends and interest(hobi/aktiviti) common la..baik dgn yang lembut terus kna cop gay! lame..so lame..

    ReplyDelete
  2. yup3... as u know, my prangai cam ngade2 n aku ske berkawan ngan smue org, org judge aku bkn2.. salah ke nk bkwn.. and da nie prangai aku.. aku sedar aku mmg anoiying.. tp 2 aku.. aku xhipokrit!

    ReplyDelete
  3. kita ni manusia biasa x lari dari kesilapan.
    apa yg org komen atau memberi cadangan atau pendapat pd kita,
    kita kena la terima dan perbaiki diri kita.
    jangan hanya menuding jari kepada org yg kita tak tahu salah atau tdak.
    jangan hanya terlalu selesa dengan diri kita sndiri.
    tak semestinya org d sekeliling kita suka dngan sikap kita sedangkan kita rasa diri kita sdh sempurna.

    ReplyDelete