Thursday, November 25, 2010

LAma XupDATE blOG~~

  • hai smue.. 
  • lame da xupdate blog..
  • smue yg follow blog nie, ape2 pn yg kuar kat blog nie, jgn bgtau sape2 k..
  • apa dlm blog nie hanya disini sahaja..
  • xnk la things jd teruk if ade statement dlm nie yg mnyentuh somebody pnye prasaan kan..
  • ok.., 
  • there's a lot of thing sbenarnye yg aku nak update..,
  • but, i'm not sure either i should or shouldn't write it down here..
  • i hope org2 yg bace smue org2 yg baik dan fhm aku.. ok..
  • kk... i will update the things.. :)

2 comments:

  1. kan..itu la sebabkenapa dari dulu aku tak nak buat blog..takut ada yang sentap menyentap dengan aku..tapi now, aku dah tak kisah..tapi tak la nak cari gado..tapi kalau terasa, diam2 suda..hehehe...

    ReplyDelete
  2. btol2.. bcoz nowdays, averyone can surf internet kot..

    ReplyDelete